dinsdag 11 augustus 2009

Nog snel een "vakantie"-Amelie


Voor de vakantie op Menorca, leek me dit wel geschikt voor als het wat frisser is. Hij kan zó over een shirt heen aangetrokken worden en is gemaakt van lekker zachte zomerkatoenfleece (....natuurlijk in roze............. zucht....) Dit is de eerste Amelie en er gaan er zeker nog veel komen, want het is een supermakkelijk patroon waar je lekker mee kunt varieren!


7 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Hij is erg leuk geworden! Echt een heerlijk patroon vind ikzelf! Ik heb hem in rood met witte stippen gemaakt en van het najaar, winter komt hij nog wel een keertje voorbij. ik ben benieuwd naar de jouwe! Fijne vakantie!

  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geworden! Het is inderdaad een superpatroon, ik heb er ook een paar gemaakt en er volgen er zeker nog een paar dit najaar ;-) Mooie details zitten erop!

  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ganz toll, sieht klasse aus :-) Wünsche dir ganz schöne Ferien...

  GLG Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat ziet er erg leuk uit, en ros ja dat is natuurlijk mijn kleur haha
  Maar je bent de winnaar van het schilderij, van harte gefeliciteerd.
  Van de twitter veiling.
  Ik krijg het maar niet voor mekaar om de reactie onder mijn blog te krijgen, heb al van alles geprobeert.
  Nu lukt het wel om een reactie achter te laten door op een blog bericht te drukken.
  lieve groetjes Marlijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke jurk zeg,en wat heb je verder nog keileuke dingen op je blog en in je winkeltje staan.complimenten hoor.
  je vroeg waar ik die plank onder mijn lockmachine vandaan had.nou die heeft mijn vader gemaakt.je neemt gewoon een plank die wat groter is dan je lockmachine,zaagt er aan de voorkant een gat in,hangt er een zakje onder en laat die rommel maar komen van het snijmes,alles valt zo het zakje in een geen rotzooi meer op de grond.het schijnt dat je ze op intenet ook kan kopen van plexiglas,kosten ze 20 euro,maar ik weet zo niet meer waar,omdat ik gelijk dacht van dat kunnen we zelf wel maken.
  groetjes emilie

  BeantwoordenVerwijderen