donderdag 1 oktober 2009

Tatarataaaaaaaaa!


Met (enige) trots presenteer ik hier mijn nieuwe atelier: Astrids Atelier!!
Het is erg ruim en licht geworden (en nog erg opgeruimd nu...!). Ben nog niet helemaal klaar met alle kleine spullen zoals fournituren op de juiste plaats te leggen/zetten, maar grotendeels staat alles op zijn plek. De 2 grote (ook Ikea...) kasten zitten propvol met stoffen, 1x winterstoffen en 1x zomerstoffen en dan te bedenken dat er nog een paar verhuisdozen met stoffen in de wasruimte staan, binnenkort vast en zeker een kleine stoffenmarkt hier!

Ik heb onder het raam de naaitafel met de lock- en naaimachines, een borduurtafel met de Brother borduurmachine (ik werk hieraan graag staand, dus vandaar zo'n hoge "tafel" met daaronder de Trofast kastjes van Ikea) en een aparte kniptafel. Daarnaast nog een wandrek uit ons oude huis, wat hier best van pas kwam voor alle tijdschriftenbakken met patronen, een aparte inpakhoek, opslagruimte en wat zeker nog verder gevuld gaat worden met de spullen die nu nog in dozen staan.... Het bureau met pc hebben we toch laten staan in de (was- en droog)ruimte hiernaast, waardoor ik hier een mooie ruimte overhield voor een knutseltafel en kastjes (ook de Trofast) met alle knutselspullen van zowel de kinderen als van mijzelf, heb namelijk nog een tweede hobby waar nu geen tijd voor is: scrappen, dus ook heel veel scrapspullen.

Dus mooier kan het bijna niet, mama naaien en de kinderen knutselen, tekenen, enz. enz.
Al met al heeft het heel wat werk gekost om alles zo te krijgen, maar ik ben er erg blij mee!!
Ben al meteen met een opdracht voor een herfst/winterjas (weer een "Chinese" Jade) begonnen, dus zo opgeruimd als nu zal het denk ik niet lang blijven. Maar ja, daar is een atelier ook voor nietwaar?!

Groetjes Astrid

7 opmerkingen:

 1. Oooo, wat een héérlijke lichte ruimte. Alles lekker zijn eigen plek. Zálig! Grote kasten met de stoffen daarin geborgen per seizoen!!! Super, hoor!!! Ik denk dat je in zo'n mooie ruimte héél véél inspiratie krijgt voor héél véél mooie creaties!! Heel veel plezier met je nieuwe atelier!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Astrid,
  wauw!!! Het ziet er echt super uit!!!! Kan wel zien dat er hard is gewerkt...
  Succes met al je hobby's - kan niet wachten weer leuke modelletjes te zien op je site... iets met varkentjes oid??? Hahaha...
  Groetjes,
  Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. SUPER!!!!!! wat een mooie werkplek, heerlijk ruim en licht. Daar gaan vast weer mooie creaties gemaakt worden!

  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow Astrid wat gaaf zeg!
  Wat zul je daar lekker aan kunnen werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super schön!

  Da macht nähen doppelt Spaß - dann gibt es von Dir sicher wieder schönes zu sehen.

  VG

  Daniela

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige werkplek!!
  Echt super!

  Groetjes,
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen