zondag 31 januari 2010

Eerste zomerjurk!

Poeh..... het heeft even geduurd, maar dan eindelijk is de eerste zomerjurk gemaakt!!

Het is een Xenia geworden, maat 104 voor Lauryn. Ik zag deze bruine bloemenstof en moest hem hebben, thuis wat andere stoffen erbij gecombineerd en voila! Dit is het resultaat. De broche is gemaakt naar de handleiding van A Colourful Life... bedankt nog! Erg leuk om te doen en makkelijk. Ik maak de Xenia's altijd met een rits in de zijkant (zie foto), vind ik persoonlijk veel makkelijker/beter om te maken. Van de bruine bloemstof komen waarschijnlijk ook nog Xenia's voor mijn webwinkel en voor Lauryn wil ik er nog een Ivy van maken, lijkt me ook erg leuk daarvan!!

8 opmerkingen:

 1. Wauw, je hebt jezelf weer overtroffen!!!
  Het ziet er geweldig uit.
  Ik heb uiteindelijk - na een maandenlange naaidip weer de spirit. Ik heb twee 'oude' dingen gevonden waarvan ik denk dat het bij elkaar helemaal te gek gaat worden. Ik ga je op de hoogte houden via mijn blog - wanneer het goed lukt is de kans groot dat ik aan het naaien blijf - is het een tegenvaller dan kan dat zomaar weer anders uitpakken...
  Nouja, dan doe ik weer andere creatieve dingetjes.
  Ik kijk uit naar de kinderkleding in je atelier.
  Succes,
  Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw!! wat een mooie kleuren, heel leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig jurkje!!! mooie combinatie ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat en prachtige stoffen heb je gebruikt!! Die kleuren..... super!! En een heel leuk modelletje, de dame zal er wel heel erg blj mee zijn!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo he Astrid dat heb je weer prachtig in elkaar gemaakt. Stoffencombinatie is ook ontzettend mooi! Welk meisje wil niet zo'n jurk.
  Ik laat m maar niet aan Kimberley zien ;-)

  Lieve Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie combi zo en erg leuk modelletje.

  BeantwoordenVerwijderen