woensdag 15 september 2010

Ken je dit....?


Nee? HOUDEN ZO!!! Dit is namelijk een lekkage in één van de leidingen, of afvoeren, of cv in/rondom de badkamer....kortom: een zoektocht in muren en vloeren.... !!! Vreselijk, maar ja, je kunt het ook niet zo laten, want zoals je kunt zien zijn de muren nat, cementvloer onder de badkamertegels, bamboeparket naar de maan, een gevalletje "verzekering" dus. Maar het ergste is tot nu toe nog dat de lekkage nog steeds niet gevonden is. We kunnen gelukkig nog douchen in het bad en voorlopig de wasbakken nog wel gebruiken, in de douche zelf is ook het nodige weggehaald. De kraan onder andere en inmiddels ook de tegels waarachter de waterleidingen lopen. Er komt één dezer dagen een expert langs om de schade en vervolgschade te bepalen. Het ziet er nu dus al wel naar uit dat er sowieso een nieuwe vloer in moet en een nieuwe douchecabine en wat tegelwerk en het parket (loopt ook leuk naadloos zonder drempels door in alle slaapkamers....) Kijken wat de expert daarvan gaat zeggen. Fijn!! Nou nee, niet dus, maar het is niet anders. Voor de 'helderzienden/waarzeggers' onder ons: tips waar de lekkage zich kan bevinden zijn welkom!
Groetjes

11 opmerkingen:

 1. Vreselijke ellende , niet ?!
  We kunnen er van meespreken ; want we hadden hier ook een onvindbaar lek , enkele maanden geleden.
  Uiteindelijk zat er niets anders op dan de leiding met het vermoedelijke lek compleet te supprimeren én een nieuwe leiding te leggen bovengronds.
  Een andere optie was de vloer uitbereken van living en (nieuwe) keuken.
  GRRR
  Véél courage ! Hopelijk betaalt de verzekering vlotjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat erg voor jullie! Gelukkig kunnen jullie nog wel douchen. Ikzelf heb (toen ik op kamers zat) twee weken niet kunnen douchen omdat de afvoer van de douche verstopt zat. Sterkte met alles wat er bij komt kijken.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat afschuwelijk! Je wilt het graag zo snel mogelijk weer opgelost hebben, maar helaas ik ben ook niet helderziend. Wij hebben al eens overstroming gehad vanuit het riool!! Dit was ook echt geen pretje! Succes en ik hoop dat ze het lek snel vinden.
  Groet, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Astrid wat vreselijk vervelend.Lekkage op zich is al vervelend maar niet weten waar de lek zich bevindt is nog veel erger.
  Ik hoop dat jullie heel snel er achter komen waar de lek is!
  Succes
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooo, wat een ramp. Wij hebben tijdenlang, maar dan heel sniekie steeds een paar druppels lekkage gehad. Rechts bovenin het raam van onze slaapkamer druppelde het (welliswaar als het regende, maar ja het is wel Nederland, hè). Het kwam dus, links!!! van zolder bij de dakpannen (bijna in de nok!!!!) vandaan. Water loopt heel verraderlijk alle kanten op.

  Heel veel succes met de zoektocht waar het vandaan komt. En dat de verzekeringsagent alle schade vergoed, ook aan je mooie doorlopende vloer!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oeii... wat vervelend zeg !! wij hebben het ook gehad, zitten we lekker beneden vd buis, loopt het water door het plafond naar beneden.. ggrrr... een geluk was, dat wij wel gelijk het probleem vonden...

  heel veel succes ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh nee!!! Wat een ramp. Ik wens je veel sterkte met de hele rompslomp!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. He Bah!!! Dat is supervervelend!

  Ik hoop dat het lek snel gevonden is en dat jullie een groot deel of alles vergoed krijgen!
  Heel veel sterkte!


  Groetjes Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een drama, daar wordt je niet blij van zeg.
  Ik hoop dat ze het nu toch snel kunnen vinden zonder je huis verder te slopen.
  Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vreselijk! Hopelijk is het lek snel gevonden! Sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen