maandag 25 oktober 2010

Alle Zwarte Pietenpakjes klaar!

Zo hé, maanden en maanden is er aan gewerkt en nu is het zover: ze staan op de website!!! Alle kleurige, vrolijke en prachtige Zwarte Pietenpakjes voor de BabyBorn poppen, de setjes zijn in maar liefst 15 verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar! Ze zijn (al zeg ik het zelf....) wederom geweldig geworden. Keuze genoeg nu dus, maar ja: OP=OP dus retteketet naar... o nee..., olé olé, snel naar Astrids Atelier!!

Groetjes
van Sint en Piet

7 opmerkingen:

 1. Wat snoezig die felgekleurde pakjes!! Wat zal jij je met al die kleurtjes een lol hebben gehad. Had ik namelijk wel met mijn nieuwe patroon. Al die kleurtjes werkt zo vrolijk!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oo..wat zien de pakjes er leuk uit.
  Fleurig.
  En sinterklaas..top!!!

  groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat zijn ze leuk!!! Oh fantastisch Astrid.
  Had jij nog wat naar le opgestuurd, Heb het nog steeds niet! Ook mijn lapjesswap niet. De post is hier om te huilen. Word er gek van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Astrid,
  Wat een prachtige pietenpakjes heb je gemaakt! Daar maak je weer veel poppenmoeders blij mee.
  Om op je vraag terug te komen... de kast was wel een heel karwei! Ik heb eerst de was eraf gehaald met schuursponsje en thinner en dan schuren (pfff!) Daarna dun geschilderd en weer geschuurd en dan opnieuw geschilderd. Het was een heel karwei, maar ik vind het prachtig geworden! Heel veel succes. Groetjes Maud

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor, al die Pietenpakjes. Ik had al bedacht dit in kindermaatjes te gaan maken voor mijn winkeltje. Voor Baby Born is ook erg leuk bedacht.
  Ik ben nu even inspiratie op aan het doen voor het poppenpatroon. Ik had het al wel uitgeprint, maar was er nog niet aan toe gekomen er daadwerkelijk wat mee te doen.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen