zaterdag 9 oktober 2010

PIF kadootjes aangekomen bij ontvangers!Hierbij nog even de foto's van de door mij opgestuurde PIF kadootjes, deze zijn inmiddels bij Michaja (Ma Vie a Salon) en Nienke (Borgero) aangekomen. De initialen voor Ilan, Yara en Noa en de B van Borgero! Was erg leuk om te maken, ik noem ze maar de DDD's (Duizend Dingen Doosjes)!!
Groetjes

7 opmerkingen:

 1. Wat een schatjes Astrid, dat heb je heel leuk gemaakt. Denk dat de ontvangsters hier wel heel erg blij mee zullen zijn.

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze staan bij mij voor dinsdag gepland!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Astrid, Wat grappig jou tegen te komen in "blogland". Ik kwam op jouw blog via de blog van Michaja en was een beetje aan het rondkijken. Toen kwam ik jouw berichtje tegen over het cadeau voor de peuterspeelzaal; de kleine prins! en toen gingen er allemaal bellen rinkelen: mijn dochter Anna zit bij jouw dochter Lauryn in de klas. Leuk!
  Wat maak je mooie dingen! prachtig!
  Groeten Corine van Toor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag je DDD's op Michaja's blog. Superleuk!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi! over toeval gesproken: de Tamara van wie ik knopenarmbanden leerde maken is inderdaad Tamara V uit Leidschenveen. Heb ik misschien wel knopen van je moeder aan mijn armband zitten, want ik heb heel wat knoopjes uit haar enorme voorraad achter over gedrukt ;) Wat een klein wereldje!
  En, bedankt voor je aanbod. Als ik een patroon zoek, zal ik je zeker mailen!
  Groetjes Corine

  BeantwoordenVerwijderen