zondag 13 februari 2011

Nog steeds niets nieuws op de website?


Nee... en ik zal jullie vertellen waarom. Er is altijd veel vraag geweest naar kleertjes voor het kleine zusje van BabyBorn, de Little Sister, Little BabyBorn. Nu is dat niet mijn favoriete maat, alles is natuurlijk heel erg klein. Maar goed, omdat de vragen bleven binnenkomen heb ik iedereen beloofd in het nieuwe jaar (eh ja...nu dus...) een kleine collectie te maken. Daar ben ik al een paar weken mee bezig en het wil niet echt vlotten voor mijn gevoel. Ik kan er mijn draai gewoon niet in vinden, ik kan er mijn creativiteit nét niet helemaal in kwijt zoals ik dat zou willen, omdat het daarvoor allemaal iets te mini is. Maar goed, er zijn bijna 3 soorten setjes klaar en ik hoop er dan ook deze komende week echt een einde aan te breien, of liever gezegd te naaien. Ik wil ook dolgraag weer aan de slag voor de 'grote zus' (BabyBorn), dat blijft toch samen met ChouChou/Annabell DE maat waar ik wél mee uit de voeten kan en voor zover ik het nu bekijk, zal ik het in de toekomst ook echt bij deze poppenmaten houden.

*** Dus...voor alle liefhebbers van de heel kleine kleertjes: hou de website vanaf vrijdag in de gaten, dan zal ik alles wel klaar hebben en op de site hebben gezet!! ***

Groetjes

7 opmerkingen:

 1. Ik herken het héél goed. Je wilt het af maken, maar dólgraag aan een ander project beginnen!!

  Sterkte met de laatste loodjes/steekjes!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan niet wachten !
  Juul wil heel graag nog een paar setjes voor haar baby born(s)
  Helaas was ik vorige keer (weer) te laat maar goed teken voor jou uiteraard !!!
  Luxeprobleempje haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me er iets bij voorstellen dat het niet de meest ideale maat is om te naaien. Succes met de laatste loodjes. Het wordt vast geweldig!
  De pop met jouw setje aan is hier de enige pop met kleertjes aan die ook daadwerkelijk aanblijven. Femke is er nog steeds dol op.

  Groetjes Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor jullie leuke reacties!! Geeft me weer een beetje moed om er vaart achter te zetten en hopelijk toch tot een goed resultaat te maken. Dan komen ook de BabyBorns weer snel aan de beurt hoor Miranda! En Renate, dat is leuk om te horen! Veel plezier ermee hoor!
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd naar deze mini minicollectie. Zelf heb ik ooit Barbiekleertjes gemaakt, maar dat was eens maar nooit meer. Wat een gepriegel was dat! Wat betreft je vorige berichtje, ik hoop eind deze week, begin volgende week wat knuffeltjes naar je op te sturen (heb als het goed is je adres nog van de PIF).
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben benieuwd! Wij zijn nog steeds erg blij met de mooie kleertjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen