dinsdag 1 maart 2011

weer zo goed als beter!

Gelukkig... voel me weer een mens i.p.v. een vaatdoek... Bedankt jullie allemaal voor de berichtjes en beterschapswensen! Mijn keel is nog niet helemaal over, klieren zijn nog kleine eieren, maar dat heeft tijd nodig. Kan er in ieder geval weer tegenaan! Eerst de administratie van 2010 wegwerken (ook zo'n leuke job... NIET!) en dan weer naaien. Ik kan niet wachten! Heb weer leuke nieuwe zomerstoffen binnengekregen, dus het wordt tijd voor een zonnetje!!

En dan nog wat leuk nieuws: onze adoptieschapen-familie is weer uitgebreid!
We hebben al een paar jaar een aantal schapen geadopteerd uit de SCHAAPSKUDDE HAAKSBERGEN. Eén van onze adoptieschapen genaamd "Happy" is moeder geworden van een tweeling. Het ooitje gaan we ook weer adopteren klik hier!
(helaas kunnen de rammetjes niet of alleen bij hoge uitzondering bij de kudde blijven...)
Het onderhouden van een schaapskudde kost enorm veel. Voor de herder zelf is dat nauwelijk op te brengen. Door adoptie blijft er toch een stukje cultuur voortbestaan en zo dragen we daar ons steentje graag aan bij. Het is trouwens een erg leuk uitje (vooral ook met kinderen) om een bezoekje te brengen, de Lammetjesdag op 17 april is daar een mooi moment voor! Zie website.

Groetjes

5 opmerkingen:

 1. ...oh nein wie süß....Oster Lämmchen;)

  ♥ Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schattig weer he!
  Ik heb denk ik dezelfde soort griep als jij hebt.. ben wel twee weken ziek en beroerd geweest en mijn keel en klieren zijn ook nog niet in orde. Raar.. en ook nog erg moe steeds.
  Beterschap verder ;)

  groetjes.. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatjes!

  Beterschap met die kleine eieren. Hopelijk zijn ze gauw weg en heb je weer energie voor tien!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijn dat het al wat beter gaat. En schaapjes :D

  BeantwoordenVerwijderen