woensdag 15 juni 2011

Nieuwe Roos 5011


Weet je nog... die leuke Roos 5011 die ik laatst had gemaakt.... die is in de prullenbak beland! ZO ZONDE!!! Ik had hem gewassen met nog wat gelijke kleuren en hij kwam er groen uit. Op zich kon ie er nog wel mee door, maar het leuke was er vanaf. Vond ik bij de drogist Dylon ontkleurder en dacht: laat ik het nog maar even proberen.... had ik het maar niet gedaan: ALLE kleuren verdwenen als sneeuw voor de zon.... alle stoffen waren niets meer waard, het zag er niet uit. Heb hem radicaal uit het water gehaald en meteen in de prullenbak gegooid, wég ermee en maar niet meer over nadenken. Maar toen moest ik natuurlijk wel weer een nieuwe maken en heb 'm in deze stoffenrestanten-combi gemaakt. Ook weer erg leuk, maar wel een wat chiquer resultaat dan de vorige. Het model blijft geweldig!! Nu weer verder met de voorbereidingen van de 2 feestjes... vrijdag de eerste en volgende weer de 2e, druk dus!!
Groetjes Astrid

10 opmerkingen:

 1. ....die ist wirklich ganz bezaubernd geworden;)

  lg Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jee, wat jammer, lijkt me inderdaad erg frustrerend! Maar de vervangende versie mag er ook zijn en nu maar gauw het hele voorval vergeten...

  groetjes, Elske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och wat ontzettend jammer!! Het was zo'n leuk jurkje! Maar de nieuwe versie is minstens zo leuk geworden. Ik gebruik bij het wassen van nieuw gemaakte kledingstukken altijd bij de eerste wasbeurten een velletje Colorcatcher omdat ik de stof niet eerst was voordat ik ga naaien. Tot nu toe is dat altijd goed gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zonde en zeer frustrerend ook. Maar ik vind dit ook wel een heel erg mooi exemplaar hoor, prachtige combi van kleuren en stofjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie stoffencombi zeg! Prachtige Roos... mooi gemaakt ook!

  groetjes..Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer voor zo'n mooi jurkje en werk wat je er van gehad hebt. Maar deze is ook erg mooi.

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh wat rot. Erg frustrerend zo iets. Maar de noodzaak een nieuwe te maken heeft wel een erg mooi exemplaar opgeleverd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. jeetje wat jammer zeg van de jurk, hij was prachtig!!
  Deze versie is ook heel erg mooi. Wat kan jij toch goed stoffen combineren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zonde van de vorige jurk! Maar eerlijk gezegd vind ik deze jurk mooier... (inderdaad ook wel chiquer).
  En hoe was het eerste kinderfeestje?
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen