maandag 16 april 2012

NIEUWS!

Wat een FEEST, Hippe-Bandjes bestaat al weer 1 jaar!!! En in dat jaar zijn we ook nog eens uit ons "jasje" gegroeid en daarom hebben we nu een gloednieuwe website: www.Hippe-Bandjes.nl. We hebben weer veel nieuwe artikelen, mooie 1e kwaliteit bandjes en nu ook de welbekende KAM snaps in HIPPE kleuren! Speciaal voor alle bloggers/facebook'ers hebben we een Give Away samengesteld. Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke Give Away? Zet dit berichtje met de foto en link op je blog/facebook en laat hieronder een berichtje achter, op 30 april maken we bekend wie de gelukkige winnaars zijn!! (geef ook even aan of je wel of geen KAM snaps gebruikt). Wil je nu alvast profiteren van onze GRANDIOZE aanbieding? Kijk dan snel op onze nieuwe website www.Hippe-Bandjes.nl voor het VERRASSINGSPAKKET XXL ..... maar..... OP=OP! www.Hippe-Bandjes.nl ... De webshop voor 1e kwaliteit bandjes! Je vindt ons ook op facebook!

10 opmerkingen:

 1. Ik zie dat ik de spits afbijt!! Leuk... De nieuwe webshop had ik laatst al gevonden tijdens het Googlen. ;-)

  Hier: http://stoffenjunkie.blogspot.com/2012/04/feest-bij-hippe-bandjes.html heb ik jullie gelinkt

  Groetjes Denise
  ps. ja Kamsnaps gebruik ik al even naar tevredenheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan. Ik doe natuurlijk graag mee met jullie give away. Heb al een berichtje op mijn site geplaatst.

  groetjes Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van hart gefeliciteerd met jullie 1-jarig jubileum!! En super dat jullie uit jullie jasje zijn gegroeid. Ik heb net een bezoekje gebracht aan jullie webwinkel en ik vind het er mooi en overzichtelijk uitzien.

  Ik doe héél graag mee met de give-away en zal een linkje plaatsen op mijn blog.

  Veel plezier!! Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toppie, het eerste jaar zit erop. Gefeliciteerd, hoor, ga zo door! Ik doe natuurlijk graag mee aan je give away. Hij staat al op m'n blog. Enne...ik gebruik kamsnaps, zeker.... Groetjes en op naar het 2e jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Ik zal een linkje plaatsen en kamsnaps gebruik ik ook, ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoera alweer 1 jaar. Van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan. Wat een leuke give away, daar doe ik graag aan mee.
  Succes en op naar de volgende jaren.
  Ik heb de link op mijn blog staan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey hey, leuke give-away, ik doe mee en plaats de link op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb geen blog ,maar probeer toch maar mee te doen want het lijkt me te gek om te winnen. gefeliciteerd met dit succes
  groetjes Renee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Renee,

   Bedankt voor je reactie! wellicht heb je wel facebook? Dan kun je Hippebandjes daar ook vinden voor een reactie!!
   Groetjes Astrid

   Verwijderen