donderdag 24 mei 2012

Uitnodigingen gemaakt!!

Lauryn en Kayden zijn in de zomervakantie jarig, dus vieren we het feestje altijd een paar weken voor het einde van het schooljaar. Ik houd er erg van om een feestje te organiseren met een thema en dit is het geworden: een Hawaii Summer Beach Party!! Daar kan ik me lekker mee uitleven ;-) Voor Lauryn heb ik de uitnodigingen al klaar.... ik vind ze erg vrolijk geworden! (voor Kayden wordt het een ander thema, meer hierover een andere keer!)

5 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze onwijs leuk geworden.
  Gr. Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel erg leuke uitnodigingen. Wat origineel. Super! Ik vind het ook altijd leuk om een thema aan een feest te geven. Daar kan je veel mee doen.
  Groetjes Kamala

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig, wij hebben net het Hawaii feest van onze dochter achter de rug.... Ze was in Februari al jarig maar mocht een groot feest voor de klas geven ivm. het laatste basisschooljaar. Ook wij kozen voor hawaii en vierden het afgelopen zaterdag ( wat hebben wij geboft met het weer) Foto's volgen nog op mijn blog... Ik vind je uitnodigingen super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De foto's van het hawaii feest van onze dochter zijn nu te vinden op mijn blog... weet niet of je er iets aan hebt, want ik merk dat ik zo druk ben geweest, dat ik niet eens veel close-up foto's heb kunnen maken... Heb niet eens een foto van bijv. de saladebar... en die zag er reuzeleuk uit!
  Succes met plannen!

  BeantwoordenVerwijderen