zondag 18 oktober 2009

Stoffenbeurs Ahoy


Vrijdagmiddag nog even met de kinderen naar het Stoffen"spektakel" in Ahoy geweest, maar vond het een beetje tegenvallen. Het was niet zo groot en weinig leuke nieuwtjes gezien (gelukkig maar, achteraf...want de kasten puilen nu al uit!). Heb nog 12 rollen wit lockgaren gekocht en 2 stoffen gekocht voor jasjes voor Lauryn, een groen/paarse ruitfleece (die, zo nu blijkt daar ook nog 1.= duurder was dan bij Harry SHHK op Marktplaats....) en een (wittige/metallic) lakstof die gevoerd en gewatteerd is, die was zelfs 20.- pm wat ik SCHOKKEND duur vond, maar goed, hij is wel bijzonder en 20.- voor een jas is natuurlijk ook niet teveel. Denk dat ik hier toch wéér een Jade uit ga maken, of ik moet in een Ottobre nog iets leuks tegenkomen.

Van de fleece heb ik vannacht om 24.00 uur (tja... dan heb ik meestal de meeste inspiratie!) nog een Quintia geknipt en hoop die tussen de poppenkleding door nog even in elkaar te zetten. Ik zag altijd een beetje op tegen dit patroon, maar hij is eigenlijk reuze simpel. Ben benieuwd of ie wordt zoals ik in mijn hoofd heb. Hierbij nog wat inspirerende foto's van Kub, de middelste is van Marjon (die ook erg leuke dingen verkoopt trouwens!)

Fijn weekend!
Groetjes Astrid

6 opmerkingen:

 1. Jeetje bij jij op dat tijdstip actief...
  Nog lig ik echt knockout ;-)
  Het is een heel makkelijk patroon hoor zeker als je het ook met bandjes doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. eh... helaas wel... 2 kinderen die half 6 de laatste dagen héél normaal vinden. Wij helaas niet, maar ja, op een gegeven moment moet je er dan wel uit. Hopelijk slapen ze in de vakantie een beetje langer!

  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is de reden dat ik ook al om 10 uur lig...ooh en dan vind ik om 7 uur opstaan al vroeg. En dat trek ik dus echt niet als ik dan zo laat naar bed ga.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, ik ben dus niet de enige die super draait op late-avond-energie!!! Ik ben wat dat betreft het best op dreef na tien uur 's avonds, hahaha. Maar als de volgende ochtend om half zeven de wekker gaat voel ik me wel héél anders..... hahaha. Maar goed dat haal ik met een paar keer voor tienen in bed duiken wel weer in! Ik vond het stoffenspektakel waar ik ben geweest ook tegenvallen en vooral heel erg duur, maar goed, dat is wel goed voor mijn overvolle lapjeskasten...! hahaha

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad, gelukkig was het dus makkelijk deze keer om niet veel te kopen!

  Grappig dat jij ook zo'n avond mens bent, ik vind het heerlijk... lekker rustig zo 's avonds en dan ga ik maar door!!

  Zag net je nieuwe jurkjes... wat een pracht-stukken allemaal. Je kunt zien dat je je ziel en zaligheid erin hebt gestoken, echt prachtig!!

  Succes met je webwinkel natuurlijk, groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen