donderdag 22 oktober 2009

Aanrader!


Een tijdje geleden alweer, heb ik op E-bay een biaisband voetje gekocht en ik gebruik het regelmatig. Ik moet zeggen, het is: ideaaaaal! Ik heb er nu weer de puntjes van de Quintia mee gemaakt en laatst ook bijvoorbeeld de bovenkant van de Xenia. Het kostte niet eens zoveel en het is zeker (naar mijn mening) de moeite waard om zoiets aan te schaffen. Het is een universeel voetje, dus past op veel naaimachines!

Hierbij dus ook een foto, ik hoop dat het een beetje duidelijk overkomt...

Groetjes Astrid

5 opmerkingen:

 1. Ja, dat lijkt me ideaal. Ik heb sinds een klein half jaar een nieuwe machine en moet nog steeds een paar voetjes aanschaffen, maar ik vergeet steeds naar de winkel te gaan, maar ik bedenk me nu dat ik dat natuurlijk ook via internet kan doen. Ga ik me binnenkort eens in verdiepen........ want ik gebruik af en toe kilometers biaisband!!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook al een tijdje zo'n ding voor mijn machine, maar bij lukt het dus niet netjes....weet niet of dat aan mij ligt of aan dat ding :-D. Het biaisband loopt er bij mij onder weg :-(. Misschien toch nog maar eens proberen! Want als het wel lukt, is het wel ideaal ;-).

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er ook 1 hij is echt ideaal daar heb je zeker gelijk in!
  Ik moet er altijd wel goed op letten dat hij de stof helemaal goed pakt. Die van mij is niet universeel maar 1 van Janome.
  Suc6 ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh dat izet er handig uit.
  Zo 1tje hebben we nog niet in de collectie.

  BeantwoordenVerwijderen