vrijdag 21 mei 2010

Hoverrock de derde!Dit patroon heb ik echt al jaren in huis en het blijft wel één van mijn favorieten! Volgens mij is het wel een beetje een 'ondergewaardeerd' patroon van Farbenmix, misschien omdat het al een 'ouwetje' is?! Ik heb er nu dus al 3 gemaakt en voor kleine meisjes vind ik 'm ideaal!!! Je kunt er echt alle kanten mee op en naar hartelust dingen aan veranderen en toevoegen. Vandaar dat er voor deze zomer ook één gemaakt moest worden, lekker bont en vrolijk, echt een zomerse broek. Ik heb 'm verder wel simpel gehouden deze keer, de stof vond ik al voldoende zeggen zo, geen kantjes, bandjes of borduringen gebruikt en 'm alleen nog een beetje opgeleukt met wat oudere labels. Gewoon een heerlijk broekpak waar ze in kan buitenspelen (en makkelijk in de vakantiekoffer!). De pijpen houd ik trouwens nooit wijd, dat vind ik minder leuk aan het patroon. Mijn missie is weer geslaagd!!

Groetjes


PS: vandaag eindelijk (sorry dames....) de verlotingskado's af kunnen maken en op de post gedaan (ook nog vergeten een foto te maken... dus misschien dat jullie dat nog willen doen), dus met een beetje geluk komt het morgen bij Josette aan en een paar dagen later in Duitsland bij Tanja! Veel plezier ermee meiden!!

7 opmerkingen:

 1. Sieht klasse aus. Toller Stoff.
  Lg
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is inderdaad een leuk model! Jammer dat je hem weinig voorbij ziet komen. Leuk stofje heb je gebruikt, lekker zomers. Gr Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ....die ist so wunderschön geworden ♥
  muß wohl auch mal wieder eine nähen;)

  gglg marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor, zo'n tuinpak. Ik mocht dit ook graag naaien, toen mijn kids nog klein waren.
  Erg leuk!

  groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen