dinsdag 25 mei 2010

Tini


Ik vond in mijn "klaar voor gebruik" geknipte patronenbak nog een Tini in 98/104. Leek me een makkelijk jurkje voor de vakantie! Aangezien ik altijd nog een Hollands Rood/Wit/Blauw-jurkje wilde maken, heb ik dat ervan gemaakt. Ik vind 'm schattig geworden en Lauryn gelukkig ook!! Ik heb 'm wel iets verlengd door de onderste strook eraan te maken, omdat ze qua wijdte wel de 98/104 aankan, maar die dan net iets te kort is. Zo is het leuk opgelost en kan ze 'm als zomers jurkje aan. Mocht het nodig zijn, kan er ook nog een shirtje onder gedragen worden. Ik ga er zeker nog één maken hoor, dan misschien in de 3 lagen-versie.
Groetjes

6 opmerkingen:

 1. wat een super leuke Tini!

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk jurkje is dat geworden. Staat haar schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk jurkje is dit geworden. Inderdaad heerlijk ook voor de vakantie!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend leuk geworden. Het staat haar erg leuk. Mooie stofjes heb je gebruikt.
  Groeten Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk jurkje. En die hollandse stofjes zijn leuk bij elkaar te combineren! Ik heb nog een restje van die blauw/witte over, nadat ik de Elodie had gemaakt voor de foto-werkbeschrijving...

  Alleen moet ik samen met Bridget even ienemienemutten wèlk modelletje. Maar het lapje is niet zo groot, dus misschien moet ik het combineren met wat anders.... Hm... ik geloof dat ik samen met Bridget de kast induik!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen