woensdag 25 augustus 2010

HERFST!


Tja... van 'zomer' kunnen we zo langzamerhand niet meer spreken toch? Tijd dus voor een herfstjas, want ik kwam na de regenbuien tot de ontdekking dat Lauryn eigenlijk geen fatsoenlijke overgangsjas meer had van vorig jaar. Dus hup... patroon gekozen (Jade van Farbenmix), stoffen gezocht en dat werd een drukkere buitenkant dan ik eerst wilde, maar omdat mijn borduurmachine nog steeds in onderhoud is bij de winkel (2,5 week nu.... gebrek aan personeel...) en ik dus niets kon borduren erop, heb ik maar op deze manier voor een vrolijke boel gezorgd. Gelukkig vond ik in mijn doos 'al gemaakte borduurtjes' nog deze 3 dezelfde en die pasten er ook wel bij. Flitsende binnenkant tricot (paars met fuchsia stippen) erbij gezocht en al met al is het een echte UWYH jas geworden en nog vrolijk en leuk ook!! Lauryn is er ook erg blij mee en met de voorspelde regen van morgen (die ik nu al hoor!) kan ze hem meteen aan naar school. De foto's heb ik net gemaakt, dus zijn eigenlijk te donker en de kleuren komen ook niet zo goed tot hun recht. Morgen maar even een andere maken!

Groetjes

zaterdag 7 augustus 2010

PIF kadootjes klaar!


Na 3x iets anders te hebben gemaakt, zijn de PIF kadootjes klaar en inmiddels bij 3 reeds ontvangen, hier de foto's van een "romantische PIF" naar mijn idee!! Een Tilda-hart gemaakt van diverse stoffen en gevuld met heerlijk geurende lavendel uit eigen tuin!! Hoop dat het bij iedereen in de smaak valt en zo niet: dan is er vast iemand die je er blij mee kunt maken toch?!

Voor Lil'MissPolkadot kan het even duren.... dit kadootje moest helemaal onderweg naar Spanje!

Dan ga ik intussen bij de brievenbus wachten op de kadootjes van jullie... ben erg benieuwd wat hier op de mat gaat vallen, lijkt wel Sinterklaas...leuk leuk leuk!!

Ik heb het kadootje van Tutlola inmiddels ontvangen: Bedankt! Een leuk etuitje, altijd handig.

Groetjes Astrid

maandag 2 augustus 2010

Weekender toilettas en make-up tasje


Ik heb een tijdje geleden het Farbenmix Weekender E-book gekocht en heb daarvan nu een toilettas gemaakt (patroon dus even aangepast qua maat!) met een bijpassend make-up tasje, wat ook nog in de toilettas erbij past. Ik heb nu al mijn toiletspullen en make-up netjes bij elkaar. Een leuker gezicht in de lade van het wasmeubel en nog opgeruimd ook!! Had alleen de bovenkant niet verstevigd, maar dat is wel mooier om dat een volgende keer dus wél te doen... en omdat het een 'spontane naai-aktie' was, ben ik ook vergeten om er een lusje of handvat aan te maken, maar ach, het kan de pret niet drukken wat mij betreft!
Groetjes

PIF (pay it forward)! Wie doet er mee?


P.I.F. Cadeautje
Ja... er is al veel te doen in Blogland en ik gooi mezelf ook maar eens in de strijd: Binnenkort krijg ik een P.I.F cadeautje van Iris van Tutlola. Op haar blog had ze een oproepje geplaatst en het lijkt me leuk om daar eens aan mee te doen.

Nu vraag ik dus aan jullie hetzelfde:

De cadeautjes zijn zogeheten P.I.F.(Pay It Forward)cadeautjes. Je ontvangt een cadeautje van iemand en mag daarna aan 3 anderen een zelfgemaakt cadeautje toesturen én aan de persoon van wie jij iets hebt gekregen (ik stuur het in mijn geval dus aan Iris/Tutlola + 3 personen die zich straks hopelijk gaan melden!).

Wie heeft er zin om mee te doen? Ik zoek dus 3 mensen aan wie ik een zelfgemaakt cadeautje mag sturen en die daarna mij en drie anderen iets stuurt.
Heb je zin om mee te doen, plaats dan een berichtje onder dit bericht en als er drie deelnemers zijn, dan kunnen we van start!! Leuk toch?

Een cadeautje maken vind ik namelijk altijd erg leuk en dan ook nog wat terug ontvangen is toch helemaal super!

Dus: wie doet er mee????
Groetjes