vrijdag 1 april 2011

Weer nieuwe BabyBorn setjes & jasjes


Ik ben weer aardig op dreef, heb weer een aantal nieuwe BabyBorn setjes & jasjes gemaakt en ik vind ze weer snoezig... weer eens iets anders door de combinatie met lichtgrijs. Chique en toch leuk! De jasjes erbij in de rood/witte polkadots geven het lekker wat pit.
Morgen is het Stoffenmarkt in Delft en eigenlijk mag ik er niet naartoe van mezelf (de kasten puilen uit) maar ik heb op diverse blogs en stoffenwinkels op internet zulke leuke stoffen voorbij zien komen, dat ik het denk ik niet kan laten om "even" te gaan "kijken"!! 'Kijken, kijken, niet kopen' zal in mijn geval niet opgaan, ben ik bang....
Ach... We zien wel! Er zijn ergere verslavingen toch!?
Groetjes en fijn weekend allemaal!

6 opmerkingen:

 1. Je hebt weer prachtige setjes gemaakt. Alleen maar kijken.... oeps, da's toch onmogelijk met al die leuke stofjes??

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he, als je nou niks gezegd had over een stoffenmakrt in Delft, dan had ik het niet geweten en er dus ook niet heen gewild. Ik heb ook nog ruim voldoende stoffen liggen. Maar ja, al die stofjes he...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh oh ik zie weer dingen die ik heel erg mooi vind!!! Ga snel weer bij je kijken want Yara is over een maandje jarig en haar pop kan wel een zomeroufit gebruiken! Ik ga haar andere pop (die is kleiner) eens opmeten.
  Liefs Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw prachtig weer zeg!!! Mooie kleuren heb je gebruikt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super! bijna reden voor mij om voor saar een 'grote' baby born te kopen.. Ga je nog jurkjes/rokjes maken voor de kleine baby born? Saar vroeg daar juist vandaag om ;))

  BeantwoordenVerwijderen