maandag 30 mei 2011

Kinderfeestje(s)


Binnenkort gaan we de kinderfeestjes vieren van Lauryn en een week later van Kayden, aangezien ze in de zomervakantie 5 worden doen we het dus wat eerder. "Natuurlijk" wordt het feestje van Lauryn een echt 'roze' prinsessen(verkleed)feestje en met de meisjes ga ik dan armbandjes maken en ze schminken met splitcake schmink (zoek op Youtube voor voorbeelden... zó leuk!). Heb wat leuke spulletjes gekocht voor de armbandjes en ben eens gaan uitproberen á la M*M-pi en hier het resultaat. Erg leuk vind ik en voor de meisjes is er dan keuze uit roze, rood en blauw (gecombineerd met zilver en wit) Het blauwe armbandjes is 18 cm. en voor de kleine meisjes wel te groot (=VERKOCHT! bij interesse mail gerust!) en het zwart/witte armbandjes is 16.5 cm. en voor Lauryn iets te wijd, maar zij heeft heel smalle polsen, maar voor een normale pols vanaf ca. 5 jaar zou ie prima zijn.

Voor Kayden wordt het een piratenfeest! Heb daarvoor leuke uitnodigingen gemaakt en ben nog druk met de rest zoals bandana's, schatzoeken, piratencupcakes enz. enz. Druk druk druk dus.... maar wel erg leuk!!
Foto's van de rest volgen ook snel.
Groetjes Astrid

1 opmerking:

  1. Ooo, leuk zo'n doe-feestje. En ze hebben gelijk een mooie blijvende herinnering!

    Ik heb voor Kirsten toen ze, ik geloof, acht werd met een kinderfeestje armbandjes zitten maken. Ik had voor ieder kindje bij een kralenwinkeltje samen met Kirsten kralen uitgezocht en apart in een zakje laten verpakken. Uit een mandje mocht elk meisje een zakje uitkiezen...

    De meisjes waren enorm enthousiast, maar ook snel met het maken daarvan... Ik heb nog geregeld een bekend armbandje op school gezien!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen