donderdag 25 augustus 2011

"zomer"vakantie voorbij....

en wat voor zomer was het... één met veel regen en weinig zon helaas! Heb regelmatig gedacht aan de mensen die met een tent aan het kamperen waren, zo sneu!

Voor mij hield het deze weken in dat ik de kinderen tijdens de vakantie méér moest vermaken dan bij goed weer en ik dus minder (eigenlijk helemaal niet... :-() aan het naaien van de poppenkleding ben toegekomen als ik had verwacht. Ik moet nu dus echt flink aan de slag, want de webshop moet hoognodig weer gevuld worden met leuke dingen!! Daarbij moet ik ook nog de nieuwe webshop in orde maken, dus genoeg te doen...

Hier zijn de scholen al weer bijna 2 weken begonnen en komen we allemaal weer lekker in het gewone ritme van het dagelijks leven. Ik ben dus weer te vinden in mijn atelier, nu de inspiratie na zoveel weken weer even opzoeken!

Groetjes Astrid

SETJE IS VERKOCHT!!
PS: deze set heb ik gemaakt voor Lauryn, maar hij was eigenlijk al aan de krappe kant (maat 98/104) toen ie klaar was en ze heeft deze set dus ook maar 1x gedragen... broek zit te strak en ze is zo hard gegroeid in de laatste maanden. Nu ze het qua weer eigenlijk aan kan, past zij het dus niet meer, dus heb je interesse? Mail gerust!! Broek Yelena en tuniek Esi mogen samen weg voor slechts 17.50


3 opmerkingen:

  1. Hoi Astrid,

    Ik weet niet hoe ik je moet mailen maar heb wel belang bij het setje. Ik vind het erg mooi, denk dat mijn meisje het wel past.

    Groetjes Heidi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk ook geregeld aan de mensen in een tent op de camping. Het is raar weer de afgelopen maanden.

    Jammer dat ze het setje eigenlijk niet aan heeft gehad. Maar ja als ze zo hard groeit slaat ze zo een maat over...

    Veel succes met je inspiratie-speurtocht!! Hahaha.

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ...so hübsch ist diese kleine Kombi geworden...da möchte ich auch nochmal Puppenmutti sein;)

    glg Marion

    BeantwoordenVerwijderen